Small Group Training

Strength Small Group Training is er speciaal op gericht om in groepsverband, van maximaal 6 personen, te werken aan een sterker, fitter en strakker lichaam, onder begeleiding van een gespecialiseerde Personal Trainer. Tijdens deze training ligt de nadruk op full body training, waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Ook werken we aan het verbeteren van je snelle herstel (conditie). Tijdens de Strength Small Group Trainingen wordt er niet alleen hard gewerkt aan een verbeterde versie van je lichaam, maar wij vinden het ook belangrijk dat je er plezier in hebt.

Strength Small Group Training is gespecialiseerd in functioneel trainen. De focus tijdens het trainen ligt op een goede houding, de juiste techniek en het boeken van progressie, om zo het maximale uit je lichaam te kunnen halen.

Maak kennis met Small Group Training bij Strength-PT

Vraag direct online een Gratis PT Intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal training studio Strength-PT in Bussum is dé plek voor personal training en small group training. Bij Strength-PT ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis PT Intake. Ben je benieuwd welk trainingsprogramma er bij jou past? Doe dan gratis de Online PT Check.

Strength-PT bestaat 1 jaar!

Op 4 juni 2019 bestond Strength-PT al weer één jaar. Het eerste jaar is echt zo ontzettend snel voorbij gegaan en...

Lees meer

13-Weekse Lifestyle Transformatieplan

Wil jij Strakker, Fitter en Gezonder door het leven gaan? Doe dan mee aan het 13-weekse Lifestyle Tranformatieplan! Klik hier v...

Lees meer
Meer nieuws
Sandra van Kan

"Sporten onder super begeleiding. Sporten is echt niet mijn ding maar ik ga nu al ruim een jaar zonder tegenzin naar Barbara. "

Sandra van Kan
Ellen Polman

"Positieve PT die je zodanig pusht dat je eigen kunnen je elke les weer verbaast! Small group trainingen in een mooie ruimte. "

Ellen Polman
Christel van den Berg

"Inmiddels een half jaar bezig en ik heb veel minder last van mijn rug en niet onbelangrijk ik pas een oude broek weer."

Christel van den Berg
Daniëlle van der Steen

"Altijd focus op juiste houding en techniek, waardoor de resultaten top zijn! Nooit meer een andere PT voor mij!"

Daniëlle van der Steen
Harry Nieuwenhuis

"Barbara is een PT die met drive, passie en enthousiasme kan zorgen dat trainen echt leuk is en blijft!"

Harry Nieuwenhuis

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.