Strength Transformation

Strength Transformation is het meest uitgebreide programma en is er speciaal op gericht om niet alleen jouw wensen en doelen te behalen, maar deze ook te behouden! Tijdens dit programma ligt de focus niet alleen op het trainen, maar krijg  je ook alle handvatten op het gebied van voeding, mindset en lifestyle om te kunnen slagen in het daadwerkelijk veranderen én volhouden. Dit gebeurd onder begeleiding van een gespecialiseerde Personal Trainer, Lifestyle- en Vitaliteitscoach. 

Strength Transformation kun je volgen in combinatie met Personal Training of Small Group Training, waarbij er in beide opties functioneel getraind wordt. De focus tijdens het trainen ligt op een goede houding, de juiste techniek en het boeken van progressie, om zo het maximale uit je lichaam te kunnen halen.

Maak kennis met Strength Transformation bij Strength-PT

Vraag direct online een Gratis PT Intake aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal training studio Strength-PT in Bussum is dé plek voor personal training en small group training. Bij Strength-PT ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis PT Intake. Ben je benieuwd welk trainingsprogramma er bij jou past? Doe dan gratis de Online PT Check.

Strength-PT bestaat 1 jaar!

Op 4 juni 2019 bestond Strength-PT al weer één jaar. Het eerste jaar is echt zo ontzettend snel voorbij gegaan en...

Lees meer

13-Weekse Lifestyle Transformatieplan

Wil jij Strakker, Fitter en Gezonder door het leven gaan? Doe dan mee aan het 13-weekse Lifestyle Tranformatieplan! Klik hier v...

Lees meer
Meer nieuws
Sandra van Kan

"Sporten onder super begeleiding. Sporten is echt niet mijn ding maar ik ga nu al ruim een jaar zonder tegenzin naar Barbara. "

Sandra van Kan
Ellen Polman

"Positieve PT die je zodanig pusht dat je eigen kunnen je elke les weer verbaast! Small group trainingen in een mooie ruimte. "

Ellen Polman
Christel van den Berg

"Inmiddels een half jaar bezig en ik heb veel minder last van mijn rug en niet onbelangrijk ik pas een oude broek weer."

Christel van den Berg
Daniëlle van der Steen

"Altijd focus op juiste houding en techniek, waardoor de resultaten top zijn! Nooit meer een andere PT voor mij!"

Daniëlle van der Steen
Harry Nieuwenhuis

"Barbara is een PT die met drive, passie en enthousiasme kan zorgen dat trainen echt leuk is en blijft!"

Harry Nieuwenhuis

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.