Over Barbara

Mijn naam is Barbara, trotse eigenaar van Strength-PT en ik weet als geen ander hoe (moeilijk) het is om te veranderen en vol te houden. 

Na heel veel verschillende soorten diëten te hebben gevolgd (uiteraard zonder het gewenste resultaat) en alle verhalen die de ronde gaan op o.a. social media, zag ik door de bomen het bos niet meer als het gaat om gezonder te leven. Ik kwam in aanraking met krachttraining en ben me gaan verdiepen in voeding. Ik realiseerde me dat ik daarnaast ook juist mijn levensstijl en mindset moest gaan veranderen. Ik ben ruim 30 kilo blijvend afgevallen! Mijn interesse groeide steeds meer en ik ben me gaan specialiseren op het gebied van krachttraining, lifestyle- en vitaliteitscoaching.

Heel graag wil ik mijn enthousiasme en passie met jou delen en je helpen op het gebied van training, voeding, mindset, lifestyle en vitaliteit. Alles is mogelijk, als je het écht wilt… BE STRONGER THAN YOUR EXCUSE!

Strength-PT bestaat 1 jaar!

Op 4 juni 2019 bestond Strength-PT al weer één jaar. Het eerste jaar is echt zo ontzettend snel voorbij gegaan en...

Lees meer

13-Weekse Lifestyle Transformatieplan

Wil jij Strakker, Fitter en Gezonder door het leven gaan? Doe dan mee aan het 13-weekse Lifestyle Tranformatieplan! Klik hier v...

Lees meer
Meer nieuws
Sandra van Kan

"Sporten onder super begeleiding. Sporten is echt niet mijn ding maar ik ga nu al ruim een jaar zonder tegenzin naar Barbara. "

Sandra van Kan
Ellen Polman

"Positieve PT die je zodanig pusht dat je eigen kunnen je elke les weer verbaast! Small group trainingen in een mooie ruimte. "

Ellen Polman
Christel van den Berg

"Inmiddels een half jaar bezig en ik heb veel minder last van mijn rug en niet onbelangrijk ik pas een oude broek weer."

Christel van den Berg
Daniëlle van der Steen

"Altijd focus op juiste houding en techniek, waardoor de resultaten top zijn! Nooit meer een andere PT voor mij!"

Daniëlle van der Steen
Harry Nieuwenhuis

"Barbara is een PT die met drive, passie en enthousiasme kan zorgen dat trainen echt leuk is en blijft!"

Harry Nieuwenhuis

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.